G-Sport bij The WorkoutTerug naar het overzicht

Leuke sporturen voor kinderen met een beperking bij The Workout in Heemskerk.
The Workout biedt naast de reguliere lessen ook een aantal leuke sporturen voor kinderen met een beperking. Vaak vallen deze kinderen net buiten de boot bij reguliere sporturen of hebben ze sociaal gezien niet het vermogen mee te komen in een grote groep. Dit wil natuurlijk absoluut niet zeggen dat deze kinderen geen plezier beleven aan de sport of geen aanleg hebben voor de dans. Uit workshops die zij afgelopen periode hebben gegeven blijkt het tegendeel! Daarom maken ze ons als team hard om binnen de muren van de huidige locatie( De Velst 3 in Heemskerk) juist ook voor deze doelgroep leuke lessen aan te bieden.

Vaak worden de kinderen gewezen op de dingen die zij niet kunnen, maar hier wordt gekeken naar de mogelijkheden van ieder kind. Vanuit dat oogpunt gaan ze aan de slag om alles eruit te halen wat er mogelijk is!

Voor deze kinderen zijn ze gestart met de lessen Dancemix (donderdag 14.45 uur) en Breakdance (vrijdag 14.45 uur).

De lestijden sluiten aan op de schooltijden van het KJC Heliomare. Hier kunnen de kinderen worden opgehaald bij de klas en worden ze mee genomen naar de locatie Heemskerk. Na een beetje drinken gaan ze dan lekker aan de slag en kunnen na het sporten dan lekker naar huis.

The Workout is erg blij dat de NSGK hierin ondersteunt en ze hopen dat veel kinderen kunnen genieten van een gezonde, gezellige en leuke vrijetijdsbesteding in de sport.

Meer informatie? Zin om een kijkje je komen nemen of aan een proefles mee te doen? Klik snel op de roze websitebutton.

TIP: neem ook regelmatig een kijkje op onze vakantiepagina en volg ons op facebook!

The Workout

De Velst 3
Heemskerk
Toegankelijkheid en tips zie website Openingstijden en kosten zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen