Muziek, kunst en dansTerug naar het overzicht

Laat jouw kind kennis maken met muziek, kunst en dans bij Trias Centrum voor de Kunsten!
Ieder kind wil graag kunnen bewegen op muziek, een mooi kunstwerk maken of een instrument bespelen. Bij Trias Centrum voor de Kunsten in Rijswijk geven ze cursussen aan kinderen die een creatieve uitlaatklep zoeken. Voor ieder kind met én zonder (lichamelijke) beperking of stoornis. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod.

Dans Inclusief
In deze cursus maakt je kind kennis met verschillende dansstijlen, zoals moderne- en jazzdans. Plezier en creatieve expressie staan hierbij centraal. Ze houden rekening met ieders dansniveau, waardoor iedereen op gelijkwaardige manier even veel kans krijgt voor het ontwikkelen van talent, creativiteit, dansplezier, lichaamsbewustzijn en danstechniek. Het is trouwens ook mogelijk om je samen met je kind op te geven.

Muziek en Dans Special Edition
Deze cursus is bedoeld voor kinderen met speciale leerbehoeften en hun (groot)ouders. Je gaat samen zingen, dansen en spelen op instrumenten. De cursus is toegankelijk voor kinderen van verschillende leeftijden, en gaat uit van een belevingswereld tussen de 4 en 6 jaar oud.

Kunstklas Special Edition
Deze kunstklas is speciaal voor kinderen met een bijzondere leerbehoefte opgericht. Onder begeleiding gaat je kind aan de slag met allerlei materialen en technieken; tekenen, schilderen, boetseren, ruimtelijk werken of meer technisch. De interesse van het kind staat centraal en eris veel aandacht voor structuur en rust. Vanaf 6 jaar!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem ook een kijkje op de blog van Kidsproof Plus voor leuke uitjes, handige tips en meer

Trias Centrum voor de Kunsten

Cor Ruysstraat 2
2284 XL Rijswijk
Toegankelijkheid en tips Kinderen met een lichamelijke/geestelijke beperking
Kinderen met autisme
Openingstijden en kosten Klik door naar de website via de roze button voor een overzicht wanneer welke cursus precies gegeven wordt. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen