Zwemles met extra aandachtTerug naar het overzicht

Heeft jouw kind extra aandacht nodig in het water? Dan is Zwemschool Zutphen een goede plek!
Kinderen die extra aandacht nodig hebben en kinderen met een beperking, kunnen bij Zwemschool Zutphen meedoen met zwemactiviteiten op maat.

Zo geven ze bijvoorbeeld zwemles in kleine groepen en is het ook mogelijk om privé lessen te krijgen. De zwemlessen zijn gericht op veiligheid en zwemvaardigheid. Daarnaast houden ze rekening met de mogelijkheden voor ieder individueel kind.

Bij het zwemmen voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking ligt de nadruk op algemeen waterplezier, spelen en bewegen. Kinderen krijgen de mogelijkheid om aan hun leerdoelen te werken en ze zwemmen altijd samen met een ouder of andere begeleider.

Alle activiteiten vinden plaats in het therapiebad van zorgcentrum Sutfene. De omgeving is prikkelarm en de watertemperatuur is 34 graden. Door de beweegbare bodem kan de waterdiepte naar wens van het kind worden aangepast. Ook is er een tillift in de kleedkamer en bij het bad, douchebrancard, doucherolstoel en aankleedtafel aanwezig.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Tip: Volg ons ook op Facebook!

Zwemschool Zutphen

Coehoornsingel 3
7201 AA Zutphen
Openingstijden en kosten Klik door naar de website via de roze button voor meer info over de actuele tijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste tips!

De leukste tips!

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen vol met zomervakantietips?

Klik snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen