EftelingTerug naar het overzicht

Efteling, een Wereld vol Wonderen.
De wonderen zijn de wereld nog niet uit, bij de Efteling! Beleef een onvergetelijke en betoverende dag samen met de hele familie! 

Laat je meeslepen door verschillende sprookjes, bewonder de betoverende natuur en geniet van de gave attracties die de Efteling te bieden heeft! Aanschouw de moedige ruiters van Raveleijn of bezoek Europa’s grootste watershow. Alle shows zijn gratis toegankelijk tijdens een parkbezoek. Een dag vol plezier en vertier voor iedere leetijd! Efteling heeft niet alleen een attractiepark maar ook een golfpark en de mogelijkheid om te overnachten.

De Efteling wil iedereen een onvergetelijke dag bezorgen! Het attractiepark is rolstoeltoegankelijk, er zijn rolstoelen te leen en de mogelijkheid om je eigen rolstoel mee te nemen. Op de voorste rijen van de parkeerterreinen zijn er voor bezoekers met een beperking betaalde plaatsen gereserveerd. Als u in het bezit bent van een Europese Gehandicaptenkaart, mag u daar gebruik van maken. Er zijn aparte wachtrijen en andere voorzieningen voor rolstoelgebruikers, als u hier gebruik van wilt maken dient u hiervoor een faciliteitenkaart aan te vragen via de website. De Efteling vraagt van bezoekers met autisme niet langer een verklaring van een arts, de autipas wordt geaccepteerd. 

Meer weten over de Efteling? Klik dan op de roze websitebutton.

Op zoek naar meer leuke uitjes voor kinderen met een beperking? Kijk dan in de rubriek Dagje Weg!

Efteling

Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen