MadurodamTerug naar het overzicht

Bewonder het mooie Nederland in het klein, bij Madurodam!
Madurodam, Nederland in het klein. Een bijzonder dagje uit voor jong en oud! Struin rond in de smalle straten van Utrecht of wandel langs de grachten van Amsterdam. Een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

Op 2 juli 1952 opende Prinses Beatrix Madurodam, sinds die dag is Madurodam meer dan een themapark dat het beste van Nederland laat zien. Ontdek Nederlandse helden en hoogtepunten doormiddel van miniaturen, doe-dingen én indoor attracties.

Madurodam is toegankelijk, het hele park is vanaf de bovenring via een pad te bereiken. Het stadje kan je het beste bereiken via de souvenirshop of de Erasmusbrug. De twee restaurants, Taste of Holland en het Panorama Café, zijn ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel. In beide restaurants zijn er mindervalidentoiletten aanwezig. In de parkeergarage zijn vier mindervalidenparkeerplaatsen, twee boven en twee beneden. Het is ongeveer 160 meter van de parkeerplaats tot de entree. Parkeren kost € 8,50 per dag. Er zijn rolstoelen aanwezig, deze dient u van te voren te reserveren bij de receptie. Hulp- en blindengeleidehonden zijn welkom! Er is een overzichtsplattegrond van Madurodam beschikbaar in braille. Deze plattegrond kun je bestellen bij de Bibliotheekservice van Passend Lezen. Autipas wordt ook geaccepteerd!

Meer weten over Madurodam? Klik dan op de roze websitebutton.

Voor meer leuke uitjes, neem een kijkje in de rubriek Dagje Weg!

Madurodam

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Toegankelijkheid en tips Tip: Mensen met een beperking betalen de reguliere entreeprijs, is de persoon afhankelijk van een begeleider? Dan krijgt de begeleider gratis toegang. Openingstijden en kosten Madurodam is alle dagen van het jaar geopend, klik op de roze websitebutton voor de exacte tijden. 

Dagticket € 17,50
Dagticket familie en vrienden € 58,50
Combiticket SEA LIFE € 26,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen