• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Rolstoelroute WalcherenTerug naar het overzicht

Met de rolstoel genieten van het Zeeuwse landschap kan via deze rolstoelvriendelijke route door Walcheren

Staatsbosbeheer heeft overal in Nederland prachtige routes door de natuur, waarvan sommige routes ook rolstoeltoegankelijk zijn. Eén van deze mooie paden vind je in Oostkapelle, in Zeeland. 

Ontdek het Zeeuwse eiland Walcheren via het familiepad, een verhard pad dat volledig toegankelijk is voor onder meer rollators, scootmobiels en kinderwagens.

Deze route van 2,2 kilometer loopt langs de Zeeuwse kust, waar je heerlijk kunt genieten van de zee en het duingebied. Door het houten pad naar de strandopgang, kunnen ook mensen in een rolstoel deze route volgen. Onderweg staan er verschillende bankjes om te genieten van het uitzicht!

TIP: Er zijn meerdere parkeerplekken, alleen op drukke dagen met mooi weer kan het wel zijn dat de parkeerplaats snel vol is. Het is dus goed om hier rekening mee te houden. 

Klik op de roze button om de route te bekijken. 

Startpunt: 

P-plaats Stayokay
Duinvlietweg 8
Oostkapelle

Op vakantie naar Zeeland? Hier vind je allerlei toegankelijke vakantieplekjes in Zeeland!

Staatsbosbeheer

Smallepad 5
3811 MG Amersfoort
Toegankelijkheid en tips Rolstoeltoegankelijk Openingstijden en kosten Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen