WildlandsTerug naar het overzicht

Ontmoet diersoorten van over de wereld, bij Wildlands in Emmen! Ook toegankelijk met Autipas en rolstoel
Maak een wereldreis in één dag, ontmoet de olifantenfamilie, leeuwenwelpen, zeeleeuwen en ijsberen bij Wildlands in Emmen!

Kom naar het Jungletheater en luister naar de spannende verhalen van Vogelkenner Jim. Maak kennis met de dieren uit de jungle en leer alles over de natuur! Ben jij gek op ijsberen of nijlpaarden? Neem dan plaats bij de presentaties, de dierenverzorgers vertellen jou alles over jouw favoriete dier! Kom en beleef een onvergetelijke dag bij Wildlands!

Alle shows en presentaties in Wildlands zijn volledig toegankelijk voor mindervaliden. Enkele attracties zijn minder of niet toegankelijk voor mindervaliden, afhankelijk van de handicap. Er wordt daarom bij de toegangsprijs voor mindervaliden met deze beperkingen rekening gehouden. Één begeleider mag gratis mee naar binnen. Er zijn meerdere mindervalidentoiletten aanwezig met een verschoningsruimte in Rimbula Restaurant en Momma's Restaurant. Bij attracties met een wachtrij is er een aparte ingang voor rolstoelgebruikers. De dichtsbijzijnde parkeerplekken voor mindervaliden zijn te vinden in de pakeergarage Willinkplein.

De autipas wordt geaccepteerd bij Wildlands. 

Meer weten over Wildlands? Klik dan op de roze websitebutton.

Op zoek naar meer leuke uitjes? Kijk dan in de rubriek Events!

Wildlands

Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Toegankelijkheid en tips Let op: De attracties Jungle Trail, Tempel Trail, Mini Jungle Trail, Bamboe Doolhof, Koppensnellerspad, Vlottenoversteek, Tweestryd en Termietenheuvels zijn minder/niet rolstoeltoegankelijk. 

De autipas wordt geaccepteerd bij Wildlands.
Openingstijden en kosten Het hele jaar door geopend van 10:00 - 17:00 
1 januari gesloten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Daarom hebben wij allerlei toegankelijke adresjes en uitjes voor je verzameld. Check onze Dagje Weg-Pagina vol fijne tips!

Heel veel inspiratie!

Samenwerkingen