Luchtvaartmuseum AviodromeTerug naar het overzicht

Luchtvaartmuseum Aviodrome: De leukste vliegbestemming van Nederland!
Luchtvaartmuseum Aviodrome vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart. Bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen. Van het eerste vliegtuig van Anthony Fokker tot en met de ruimtevaart en alles hier tussenin.

Bij Aviodrome stap je aan boord van een echte boeing 747. Kruip je achter het stuur in de Flight simulator of word je een echte piloot of stewardess! Ze organiseren hier het hele jaar door verschillende exposities en evenementen en tijdens schoolvakanties zijn er speciale kinderactiviteiten. 

Dit museum is ook goed toegankelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking. Zo is er een invalidentoilet en een lift aanwezig. Ook is het mogelijk om hier een rolstoel te huren. Slechtziende kinderen kunnen een speciale ‘voel‘-rondleiding volgen, zodat ook zij kunnen genieten van dit toffe museum.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Binnenkort een feestje te vieren? We hebben partijtjes toegevoegd aan de Themapagina Kinderfeestjes! Gebruik het filter voor de juiste doelgroep.

Aviodrome Lelystad Airport

Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Openingstijden en kosten Klik door naar de website via de roze button voor meer info over de openingstijden van Luchtvaartmuseum Aviodrome. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Oh kom er eens kijken..

Oh kom er eens kijken..

Wat een heerlijke feestelijke periode is dit! Pakjesavond is al snel nu. Op onze Events-pagina vind je heel veel sinterklaasinspiratie voor deze dagen. Vergeet ook niet onze Sint-Blogs te lezen. Wat ga jij doen met de kindjes?

Wat is er te doen?

Samenwerkingen