Avonturenpark HellendoornTerug naar het overzicht

Ga op avontuur en kijk je ogen uit, bij Avonturenpark Hellendoorn!
Kijk je ogen uit in Hellendoorn, het leukste pretpark voor een dagje weg!

Hellendoorn ligt in de bossen en telt ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen. Hellendoorn wacht op jou! Ga op avontuur door Hellendoorn! Stap aan boord en vlieg als een stoere piraat over de wereldzeeën, maak in een boot een rit door de jungle van Hellendoorn in het Jungle Monster. En geniet van alle spectacuaire shows! Neem een kijkje in Het Gouden Theater Paleis, het domein van Kareltje & Jasmijn, een hilarische duo vol avontuur. Beleef de dag van jouw leven, samen met jouw gezin of vrienden en vriendinnen!

Hellendoorn is rolstoeltoegankelijk, er is een speciaal overzicht gemaakt van de toegankelijkheid van de attracties. Die is te vinden op de website. Het is mogelijk om een rolstoel te huren, tegen een kleine vergoeding van €10,00 waarvan €7,00 borg. Voor prikkelgevoelige kinderen, is er een prikkelarme plattegrond. De paden in Het Aquaventura slidepark zijn verhard. In het park zijn twee gehandicaptentoiletten aanwezig, bij Eethuis de Berghoeve en tussen Bella’s Smakbar en de Discovery Club. Op vertoon van uw doktersverklaring of autipas kunt u bij de Informatiebalie op het park een uitgangspas voor de attracties ophalen.

Meer informatie nodig over Hellendoorn? Klik dan op de roze websitebutton.

Inspiratie voor kinderfeestjes nodig? Kijk in de rubriek Kinderfeestjes!

Avonturenpark Hellendoorn

Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Toegankelijkheid en tips Tip: Bezoekers in een rolstoel ontvangen €4,- korting op de reguliere entreeprijs. Tickets hiervoor zijn te verkrijgen bij de entree kassa. Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

SamenSpeeldagen

SamenSpeeldagen

Samen spelen is avontuurlijk en leuk voor iedereen!
Doe daarom mee met het SamenSpeelSpel van OERRR! Kinderen met en zonder beperking spelen samen en ontdekken met de boswachter dat iedereen kan spelen in de natuur.

Op 4 locaties in Nederland!

Samenwerkingen