Avonturenpark HellendoornTerug naar het overzicht

Ga op avontuur en kijk je ogen uit, bij Avonturenpark Hellendoorn!
Kijk je ogen uit in Hellendoorn, het leukste pretpark voor een dagje weg! Hellendoorn ligt in de bossen en telt ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen.

Hellendoorn wacht op jou!

Ga op avontuur door Hellendoorn! Stap aan boord en vlieg als een stoere piraat over de wereldzeeën, maak in een boot een rit door de jungle van Hellendoorn in het Jungle Monster. En geniet van alle spectaculaire shows! De High Dive Stuntshow keert terug met een nieuwe show. Dit jaar met nog nooit eerder vertoonde stunts! De dappere piraten zorgen voor spektakel met stunts van duizelingwekkende hoogtes.

Beleef de dag van jouw leven, samen met jouw gezin of vrienden en vriendinnen! Hellendoorn is rolstoeltoegankelijk, er is een speciaal overzicht gemaakt van de toegankelijkheid van de attracties. Die is te vinden op de website. In verband met coronamaatregelen die zij op het park hanteren, is het voor personen met doktersverklaring of autipas niet mogelijk om attracties via de uitgang te betreden.

Het is mogelijk om een rolstoel te huren, tegen een borg van €10,00. Voor prikkelgevoelige kinderen, is er een prikkelarme plattegrond. De paden in Het Aquaventura slidepark zijn verhard. In het park zijn twee gehandicaptentoiletten aanwezig, bij Eethuis de Berghoeve en tussen Bella’s Smakbar en de Discovery Club. 

Meer informatie nodig over Hellendoorn? Klik dan op de roze websitebutton.

Inspiratie voor kinderfeestjes nodig? Kijk in de rubriek Kinderfeestjes!

Avonturenpark Hellendoorn

Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Toegankelijkheid en tips TIP: Online reserveren van tickets is verplicht, bij de kassa’s worden geen tickets verkocht. Boek zo vroeg mogelijk voor de beste prijzen! Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen