• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Beleeftuin DrakensteynTerug naar het overzicht

Ontdek de beleeftuin, snoezelruimte en moestuin van Drakensteyn, speciaal voor iedereen!
Beleeftuin Drakensteyn bezorgt een leuke beleving voor iedereen. Zo veel mogelijk zintuigen worden geprikkeld, zeker ook als bezoekers blind of doof zijn. En alles is rolstoeltoegankelijk!

In de tuin vind je onder andere een muziekpad, blote voeten- en handenpad, lachspiegels, een rolstoeldraaimolen, schommels, een speelhuisje, zand en water speeltoestellen en nog veel veel meer.

Er is ook een snoezelruimte, de Pandora, met een mini bioscoop, een glow in the dark ballenbad, verwarmd muziekwaterbed en nog meer!

Wil je even tot rust komen? Dan kun je koffie, thee of fris bestellen met wat lekkers erbij bij Flevohof op het terrein. Hapjes van het restaurant komen (deels) uit de moestuin en worden bereid samen met jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt.

De beleeftuin is van woensdag tot en met zaterdag open van 10:30 tot 17:30 uur. Een kaartje voor de beleeftuin kost €7,50 en voor de snoezelruimte €5,-. Een combiticket kost €10,-. Groepskorting is mogelijk en groepen zijn op afspraak welkom op maandag en dinsdag.

Klik voor meer informatie op de roze button!

Beleeftuin Drakensteyn

Ellerweg 22a
8256 RT Biddinghuizen
Toegankelijkheid en tips Rolstoeltoegankelijk
Plekken voor rust
Ervaring voor alle zintuigen
Openingstijden en kosten wo - za: 10:30 tot 17:30 uur
Vanaf €5,-
Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

Vier de zomervakantie in het preHistorisch Dorp in Eindhoven! Van 6 juli t/m 1 september ervaar je zelf hoe het er vroeger aan toeging. Iedere dag zijn er andere activiteiten en is er van alles te beleven in het museum.

Maak een tijdreis!

Samenwerkingen