• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Binnenplezier KampenTerug naar het overzicht

Binnenplezier is een super toffe indoor speeltuin voor kids met en zonder een beperking in Kampen.
Er even uit met het héle gezin
We willen een plezierige plek bieden voor kinderen, waar ze kunnen spelen en uitrazen. Voor de begeleidende volwassenen is er uiteraard voldoende plek en mogelijkheden om te genieten van een hapje & drankje of bijvoorbeeld te werken terwijl de kinderen zich vermaken in onze toestellen.

In veel binnenspeeltuinen is het speelplezier voor mindervalide mensen vaak niet opgenomen. Hierdoor ontstaat de situatie dat sommige gezinsleden buiten de boot vallen. Binnenplezier is een speeltuin waar álle kinderen kunnen spelen, daarom is de speeltuin ook voorzien van een snoezelruimte, rolstoelvriendelijke wandspelen en een speciale rolstoeltoegankelijke trampoline!

Een plezierig verblijf
Onze speeltuin is ruim opgezet en beschikt over een groot horecaplein te midden van de toestellen waar je als ouder of begeleider zicht hebt op de spelende kinderen.

Ondertussen even aan het werk?
Dat kan uiteraard. Met onze gratis Wi-Fi en zitplekken zowel binnen als buiten, biedt Binnenplezier een prima plek om het een en ander bij te werken terwijl de kinderen zich vermaken.

Het gebouw is ontworpen met alle factoren die bijdragen aan een prettig verblijf. Naast dat het gebouw energieneutraal is, is er ook gedacht aan een comfortabel lichtplan, een prettige akoestiek en een optimale klimaatbeheersing het gehele jaar door!

Lekker eten & drinken
Vanuit onze professionele keuken kunnen we voorzien in de lekkerste zelfgemaakte taarten en een overheerlijke lunch! Hierdoor kun je ook als volwassene een fantastische tijd beleven bij Binnenplezier. Bij goed weer is het ook mogelijk om lekker buiten op ons terras te zitten.

Meer weten? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de beste tips in je inbox. 

Fotocredits: Binnenplezier.nl

Binnenplezier

Ambachtsstraat 5E
8263 AJ Kampen
Toegankelijkheid en tips Zie roze websitebutton Openingstijden en kosten Maandag tot en met zaterdag: 9:30 – 17:00
Zondag: gesloten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

Vier de zomervakantie in het preHistorisch Dorp in Eindhoven! Van 6 juli t/m 1 september ervaar je zelf hoe het er vroeger aan toeging. Iedere dag zijn er andere activiteiten en is er van alles te beleven in het museum.

Maak een tijdreis!

Samenwerkingen