• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

ZorgboerderijTerug naar het overzicht

De Groote Modderkolk ligt op een unieke en toegankelijke locatie, een leuk dagje uit voor het hele gezin!
Midden in de idyllische en rustige omgeving van Loenen op de Veluwe ligt Open Erf de Groote Modderkolk. Op de woon- werk- en zorgboerderij wonen en werken (jong-)volwassenen met een verstandelijke beperking. Er worden leuke activiteiten voor jong én oud georganiseerd, de locatie is rolstoeltoegankelijk. Kom je snel een kijkje nemen?

Op de zorgboerderij vind je een moestuin en potstal, gezellige theeschenkerij en een boerderijwinkel met biologische producten! Op en rond de Groote Modderkolk kun je roodbruine koeien tegenkomen. Zomers lopen ze buiten en in de wintermaanden kan je ze in de stallen bewonderen. Naast koeien vind je nog meer dieren op het erf! De Groote Modderkolk organiseert jaarlijkse evenementen. Denk hierbij aan een gezellige herfstmarkt en een oogstfeest! En als kers op de taart kan je een huifkar huren, ook toegankelijk voor kinderen of volwassenen die slecht ter been zijn. 

De locatie is goed rolstoeltoegankelijk, het terrein is breed opgezet en voorzien van verharde paden. In De Groote Modderkolk verblijven jongeren en volwassenen met een beperking, dit maakt de locatie zo toegankelijk. Er zijn mindervalidentoileten aanwezig en een grote parkeergelegenheid. Tot snel!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Neem ook eens een kijkje op de blogpagina van Kidsproof Plus

De Groote Modderkolk

Vrijenbergweg 24B
7371 AA Loenen
Openingstijden en kosten maandag Gesloten
dinsdag 10:00–16:00
woensdag 10:00–16:00
donderdag 10:00–16:00
vrijdag 10:00–16:00
zaterdag 11:00–17:00
zondag 11:00–17:00

Gratis
Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen