De Helderse ValleiTerug naar het overzicht

Een heerlijk dagje uit in de natuur bij De Helderse Vallei!
Wil jij een dagje uit op een unieke locatie middenin in de natuur? Kom dan naar De Helderse Vallei!

Op De Helderse Vallei, vind je heerlijke wandelroutes! Ontdek de duinen, dwaal rond in het bos of ga lekker uitwaaien op het strand. Tijd voor een warme chocolademelk met een lekkere koek? Kom dan even uitrusten in het duurzaamheidscentrum, hier is ook het invalidentoilet te vinden. In het duurzaamheidscentrum worden geen broodjes geserveerd, maar neem gerust uw eigen lunch mee!

Het duurzaamheidscentrum en de kinderboerderij zijn jaarrond geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 16:30. Van 1 mei t/m 30 september blijft de kinderboerderij geopend tot 17:00 uur. Regelmatig kun je aan de slag op de kinderboerderij! Je kunt dan onder begeleiding van een dierverzorger bijvoorbeeld de dieren voeren. Op de website van De Helderse Vallei staan in de ‘agenda’ de data waarop dit mogelijk is

Het terrein is rolstoeltoegankelijk, door de verharde paden en brede deuren. Het blote voetenpad is niet rolstoeltoegankelijk. De invalidenparkeerplaats ligt ongeveer op 50 meter afstand van de ingang, er zijn geen rolstoelen te leen op het terrein dus neem jouw eigen rolstoel mee!

Wil jij jouw kinderfeestje vieren bij De Helderse Vallei? Dat kan! Neem gerust contact op met De Helderse Vallei voor informatie en reserveren.

Meer weten over De Helderse Vallei? Klik dan op de roze websitebutton. 

Inspiratie nodig voor een leuk kinderfeestje? Kijk dan in de rubriek Kinderfeestjes!

De Helderse Vallei

De Helderse Vallei 9-11
1783 DA Den Helder
Toegankelijkheid en tips Let op: Benieuwd naar prikkelarme tijden? Dan kunt u het beste De Helderse Vallei doordeweeks bezoeken, op vrijdagochtend tot 14:00 uur, op dinsdagen of tijdens de lunchtijden is het rustiger dan de andere tijden. U kunt ook contact opnemen met De Helderse Vallei, dan kijken zij voor u in de agenda naar de meest geschikte tijd. Openingstijden en kosten Maandag gesloten
Di - zo 10.00-16.30 uur

Van 1 mei t/m 30 september blijft de kinderboerderij open tot 17.00 uur.
De Helderse Vallei is tijdens schoolvakanties van regio Noord ook op maandag geopend.
De Helderse Vallei is gesloten op Koningsdag, 1e Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.
Op 2e Kerstdag is De Helderse Vallei een halve dag geopend van 12.00-16.00 uur.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen