Binnen, buiten en plonsen!Terug naar het overzicht

Bij de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn geniet iedereen van een dag vol speel- en waterplezier.
Heb je zin in een heerlijke dag spelen? De Holle Bolle Boom biedt volop speelplezier voor een geslaagd dagje uit. Je bent niet afhankelijk van het weer, want er is zowel binnen als buiten genoeg te beleven. Je kunt namelijk kiezen uit drie verschillende belevenissen: de 'Binnen', de 'Buiten' en de 'Plons'. Kies voor de belevenis waar je zin in hebt of combineer ze alledrie!

In de Binnen kunnen de kinderen van 0 tot 11 jaar lekker klimmen, springen en glijden. De Buiten is een openlucht speelpark waar kinderen kunnen springen en klimmen, maar je kunt je ook goed verstoppen in de bijzondere speeltoestellen. De speeltoestellen in de binnen en buiten zijn niet ingericht op kinderen met een fysieke beperking. In de overdekte waterattractie de Plons vindt je maar liefst 3 glijbanen, een Fonteinplein en leuke speeltoestellen in het water.

Dit dagattractiepark is goed toegankelijk voor kinderen in een rolstoel dankzij de verharde paden. Daarnaast hebben ze bij het zwembad een speciale omkleedruimte voor mindervaliden, met een verschoonplek voor grotere kinderen. Vlakbij de ingang vindt je een invalidenparkeerplaats en er zijn een aantal mindervalidetoiletten aanwezig. Het (ondiepe) zwembad is voorzien van speciale geluids-, muziek- en lichteffecten, waardoor ook kinderen met een zintuigelijk beperking zich hier zeker kunnen vermaken. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip! Volg ons ook op Facebook voor leuke tips!

De Holle Bolle Boom

Bongerdlaan 3
1747 CA Tuitjenhorn
Toegankelijkheid en tips Bij het zwembad hebben ze een speciale omkleedruimte voor mindervaliden, met een verschoonplek voor grotere kinderen. Vlakbij de ingang vindt je een invalidenparkeerplaats en er zijn een aantal mindervalidetoiletten aanwezig. Het (ondiepe) zwembad is voorzien van speciale geluids-, muziek- en lichteffecten, waardoor ook kinderen met een zintuigelijk beperking zich hier zeker kunnen vermaken. Openingstijden en kosten De Holle Bolle Boom is 365 dagen per jaar geopend (m.u.v. het buitengedeelte) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend.

Hemelvaartweekend.

We gaan zo vanuit de meivakantie door naar weer een extra lang weekend met Hemelvaart. In ons blog kun je volop inspiratie doen wat je allemaal kunt gaan doen deze dagen. En we boffen hoop ik, dat de zon lekker gaat schijnen.

Hemelvaartinspiratie

Samenwerkingen