Dierenpark AmersfoortTerug naar het overzicht

150 verschillende diersoorten bij Dierenpark Amersfoort! Breng hier een bezoek met de Autipas

Duik in de wereld van de dieren, leer alles over de 150 diersoorten bij DierenPark Amersfoort! Welke dierenbewoners leven er in Het Woud? Wat kom je tegen in het Dinopark?

Dwaal rond in Het Woud en ontmoet dassen, eikelmuizen en zelfs wolven. Ontdek verschillende uitkijkjes in de ondergrondse Burcht. Ben jij een échte dinosaurus fan? Kom dan naar het Dinopark, hier ga je terug in de tijd. Wandel tussen de brullende Brachiosaurus en vliegende Pterodactylus. Kijk je ogen uit en ontdek alles over de zeventig dino’s die je hier tegenkomt. Naast alle dieren in het park kan je ook lekker spelen in één van de speeltuinen!

DierenPark Amersfoort is grotendeels rolstoeltoegankelijk. De Klim Alles-route en attracties zijn niet toegankelijk en in de Stad der Oudheid zijn de straatjes vrij hobbelig. Rolstoelen zijn te huur voor € 3,00 euro. Deze dien je van te voren te reserveren. Er zijn meerdere mindervalidentoiletten aanwezig bij de horecagelegenheden: Restaurant de Buitenplaats, Restaurant de Boerderij en Grandcafé de Berenhof.

DierenPark Amersfoort accepteert ook de autipas.

Meer weten over Dierenpark Amersfoort? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Volg ons op Facebook voor meer leuke tips en uitjes!

Ook leuk: kijk hier live naar de olifanten van DierenPark Amersfoort!

Dierenpark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Toegankelijkheid en tips Dierenpark Amersfoort accepteert ook de autipas. Openingstijden en kosten Het hele jaar door geopend
1 januari t/m 30 maart 10:00 tot 17:00 uur
31 maart t/m 27 oktober 09:00 tot 18:00 uur
28 oktober t/m 31 december 10:00 tot 17:00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen