Groene Wens BootTerug naar het overzicht

Geniet lekker met het hele gezin van een dagje op het water!
Wil je samen met je vrienden en je familie lekker genieten van de natuur? De Groene Wens Boot is een fluisterboot én speciaal gebouwd voor mensen met een fysieke beperking waarmee je samen met vrienden en familie kan genieten van de natuur in Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De Groene Wens Boot heeft een goede verwarming en vaart elk jaar van 15 maart tot 15 november!

De boot wordt bestuurd door ervaren schippers en biedt een heerlijke dag varen op een comfortabele en volledig aangepaste manier. 

De boot is geschikt voor maximaal 10 personen, waarvan er ook 2 rolstoelen aan boord kunnen. Ook is er een afrijplaat en de boot is natuurlijk gelijkvloers. Er is een aparte verzorgingsruimte aanwezig voor mensen met een beperking, en een tillift waarbij je alleen zelf een doek mee moet nemen. 

Ook zelf varen, onder begeleiding van de schipper, behoort natuurlijk tot de mogelijkheden! Met een joystick is het roer ook vanuit de rolstoel te bedienen. Hoe tof is dat?! 

Een hele dag varen kost bij Groene Wens Boot €150,-, ongeacht het aantal personen. Korter varen mag natuurlijk ook! Dan betaal je dezelfde prijs. 

Meer info? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Er zijn ook veel toegankelijke sporten in Nederland! Wij hebben ze verzamelend op de Themapagina Clubjes!

Groene Wensboot

Hoogeweg 27
8376 EM Ossenzijl
Toegankelijkheid en tips Check vooraf even per mail of telefoon of dit uitje ook voor jouw kind geschikt is en er voldoende faciliteiten aan boord zijn Openingstijden en kosten €150,- voor een hele dag varen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen