De Super Disco ShowTerug naar het overzicht

Het leukste kinderdisco-feestje waar je maar bij kan zijn!
De Disco Shows zijn veel meer dan gewoon een kinderdisco, waar meestal alleen wat plaatjes worden gedraaid en simpele spelletjes worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan geluid, licht, een bellenblaasmachine en beeld!

De Disco Shows van DeFeestDJ zitten ook vol met de leukste battles zoals o.a. de Luchtgitaar battle en de Hakke Takke battle! En ze zijn geschikt voor mensen met een beperking. Door het beeld (led tv of beamer met scherm) is een Disco Show zelfs geschikt voor dove en slechthorende deelnemers. Rolstoelgebruikers kunnen net als andere deelnemers meedoen met de danswedstrijd op het scherm, en winnen! Een Disco Show kan altijd worden aangepast aan de deelnemers.

En Wim DeFeestDj maakt niet alleen gebruik van geluid en disco effecten maar ook van beeld! Deelnemers kunnen d.m.v. het beeld nog veel meer beleven en meedoen met o.a. de leukste Just-dance danswedstrijd. Cool!

Tijdens de battles en de danswedstrijden zijn er ook disco/winnaars-bandjes te winnen! Voor alle deelnemers is er na elke show een disco diploma. Het leeftijdsadvies is ongeveer 4 t/m 12 jaar.

Wil je meer informatie over deze disco shows? Klik op de roze website button!

Tip: Neem ook eens een kijkje tussen alle toegankelijke restaurantjes

GrootApplaus

GrootApplaus 72
6110aa Echt
Toegankelijkheid en tips Geschikt voor rolstoelgebruik, doven en slechthorenden, kinderen met een beperking. Openingstijden en kosten Duur: 2 uur.
Kosten: er zijn veel verschillende mogelijkheden (dagdelen en extra's), zie voor kosten de website.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen