Hof van EckbergeTerug naar het overzicht

Bij Hof van Eckberge is ook voor kinderen met een lichamelijke beperking een hoop te beleven!
Ze zijn weer open! Wel is het nodig om nu vooraf tickets te reserveren!

Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht speelparadijs met kinderboerderij in Eibergen. Je ervaart hier binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning. 

Zo hebben ze een ruime snoezelruimte met een snoezelpodium, bubble-unit, sterrenhemel en diverse licht- en geluidseffecten. Je kunt deze ruimte trouwens ook afhuren voor privé gebruik. 

Daarnaast hebben ze ook gelijkvloerse bowlingbanen, waardoor ook kinderen in een rolstoel aan dit leuke spelletje mee kunnen doen. Ze hebben op de bowlingbaan een speciale beugel, waarvan zij de bal af kunnen laten rollen. Ook kunnen kinderen met een lichamelijke beperking hier een potje lasergamen of de zoet- en zoutwateraquaria bewonderen, gaaf!

Dankzij de halfverharde, rolstoeltoegankelijke paden, zijn ook de verschillende zand- en waterspeelplaatsen goed bereikbaar. In de buitenspeeltuin is zelfs een vogelnestschommel aanwezig, waar kinderen zich lekker op kunnen uitleven.

Heb je specifieke dieetwensen? Geen probleem! Ze hebben hier een uitgebreide menukaart en ze houden graag rekening met specifieke maaltijd- en dieetwensen.

Verder vind je hier een mindervalidetoilet, douche en een verschoonruimte voor kleine én grotere kinderen. Je parkeert hier je auto gratis en ze hebben een aantal mindervalide parkeerplaatsen, evenals een uitstapplaats direct voor het gebouw. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Binnenkort op vakantie? Bekijk de Themapagina Vakantie!

Hof van Eckberge

Lintveldseweg 1a
7151 NK Eibergen
Openingstijden en kosten Hof van Eckberge is het hele jaar, van woensdag t/m zondag, geopend. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen.
Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!

Samenwerkingen