Speelplaats Melis StokeparkTerug naar het overzicht

Lekker buiten ravotten in de speeltuin in Den Haag, ook met je rolstoel!
Wij worden heel blij van deze geweldige woorden van de wethouder Kavita Parbhudayal van Zorg, Jeugd en Volksgezondheid in Den Haag: “In een stad van iedereen is het van vitaal belang dat we sociaal met elkaar omgaan. Mensen met een beperking willen geen uitzondering zijn, maar aangesproken worden op hun kracht en talenten. Meedoen moet vanzelfsprekend zijn zonder te hoeven opkomen voor de fysieke en sociale ruimte die hiervoor nodig is. Kinderen willen met elkaar kunnen spelen. Een speeltoestel moet een uitdaging zijn en geen hindernis. Of je nou een beperking hebt of niet, of een hulpmiddel of niet, samen spelen maken we hier waar".

Speelplaats Melis Stokepark heeft een complete metamorfose ondergaan en is nu geschikt voor alle kinderen, met én zonder beperking. Bij deze opgeknapte speelplaats in Escamp kunnen alle kinderen spelen nu er speciale speeltoestellen zijn geplaatst en het rulle zand heeft plaatsgemaakt voor een hulpmiddelvriendelijke ondergrond. Het is nu de grootste inclusieve speelplaats in stadsdeel Escamp en geschikt voor alle kinderen, met én zonder beperking. 

Deze toffe rolstoelvriendelijke speeltuin kun je vinden in Den Haag tussen de Melis Stokelaan, Leyweg en de Genemuidenstraat.

TIP: Vergeet je niet aan te melden voor onze toffe nieuwsbrief! En ben jij al een volger van ons op facebook en/of insta?

Kidsproofplus.nl

Melis Stokelaan
Den Haag
Toegankelijkheid en tips rolstoeltoegankelijk

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen