Naar het theaterTerug naar het overzicht

Ontdek welke theaters in Nederland goed toegankelijk zijn voor kinderen met een beperking.
Wist je al dat er een hoop theaters in Nederland ook goed toegankelijk zijn voor kinderen met een beperking? 

Zo is het vaak mogelijk om tijdens een voorstelling gehoorondersteuning krijgen middels een ringleiding, wat een theaterbezoek ook voor slechthorende kinderen mogelijk maakt.

Bij veel theaters is er vaak een lift aanwezig en kan je een speciale rolstoelplek reserveren. Deze plekken zijn vaak dichtbij het podium te vinden, om ook slechtziende kinderen zoveel mogelijk het theater te laten ervaren.

Check voor je bezoek welke theaters er bij jou in de regio zitten en check op de website of ook zij goed toegankelijk zijn voor jouw kind!

Tip! Bekijk aangepaste en toegankelijke voorstelling op onze Themapagina Events!

Kidsproofplus.nl


Toegankelijkheid en tips Check of er bij jou in de regio een theater is en check hun website voor meer informatie over toegankelijkheid. Openingstijden en kosten Zoek voor een theater bij jou in de buurt Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen