LinnaeushofTerug naar het overzicht

In Europa's grootste speeltuin is ook voor kids met een beperking een hoop te beleven.
Met meer dan 350 speeltoestellen en attracties beleef je bij de Linnaeushof gegarandeerd een topdagje uit voor het hele gezin.

Je vindt hier kabelbanen, trampolines, luchtkussens, waterfietsen, motorskelters, minigolfbanen, een superglijbaan en nog veel meer! Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest. Ook het Pioniersdorp is een feest om in te spelen. Waterspeeltuin “De Oase” biedt een gigantisch waterspektakel waar jong en oud lekker kunnen spelen met water.

Ook kinderen die in een rolstoel zitten, kunnen hier gezellig meespelen. Zo hebben ze een rolstoel-wip, een rolstoel-trampoline en nog een aantal aangepaste speeltoestellen. De speeltoestellen die toegankelijk zijn voor kinderen in een rolstoel, staan ook apart aangegeven op de plattegrond van de speeltuin. Wel zo makkelijk! Daarnaast hebben ze hier een aantal mindervalide parkeerplekken, liggen er verharde paden en hebben ze een mindervalidentoilet.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Een festival, rondleiding of workshop voor de doelgroep? Wij plaatsen regelmatig nieuwe uitjes op de Themapagina Events!

Linnaeushof

Glipperweg 4C
2104 AK Heemstede
Toegankelijkheid en tips Bekijk vooraf of er ook voor jouw kindje voldoende faciliteiten aanwezig zijn! Openingstijden en kosten Van eind maart t/m eind oktober, kijk voor de actuele openingstijden op de website van Linnaeushof. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste tips!

De leukste tips!

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen vol met zomervakantietips?

Klik snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen