HuifbedrijdenTerug naar het overzicht

Bij Manege Zonder Drempels kunnen ook kinderen met een beperking zorgeloos een ritje op een paard maken.
Is jouw kind gek op paarden, maar is het door zijn of haar beperking vaak niet mogelijk paard te rijden? Dankzij het huifbed kunnen kinderen met een ernstig meervoudige beperking bij Manege Zonder Drempels toch op een paard rijden. Op deze manier kunnen ook zij genieten van de paarden en hun bewegingen. 

Hoe werkt het?
Het huifbed is een doek dat via een stalen frame over de ruggen van twee paarden is gespannen. Op die manier is er contact tussen de rijder en de paarden, geven de twee paarden de beweging door en brengen ze de rijder letterlijk in beweging. Het voelt niet alleen warm aan, het ruikt daarnaast ook nog eens lekker en een huifbedrit stimuleert daarnaast allerlei lichaamsfuncties.

Bij Manege Zonder Drempels hebben ze een verwarmde binnenmanege, die helemaal mooi beschilderd is. Mocht de zon schijnen, dan is het ook mogelijk om lekker buiten een ritje te maken. Natuurlijk mogen ouders, broertjes of zusjes gezellig meerijden op de bok.

Wil je alvast een afspraak maken voor een huifbedrit? Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar een vakantieadres om samen te ontspannen? Bekijk onze Themapagina Vakanties!

Manege Zonder Drempels

Bovenbuurtweg 50a
6721 MN Bennekom
Openingstijden en kosten €11,- per rit (ca. 30 minuten). maandag t/m zaterdag, van 08:00 tot 17:00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen