Museum Beelden aan ZeeTerug naar het overzicht

Bewonder beeldhouwkunst in het unieke museum aan zee, Museum Beelden aan Zee!
Museum Beelden aan Zee werd in 1994 opgericht door het verzamelaarsechtpaar Theo Scholten en Lida Scholten-Miltenburg. Het Museum Beelden aan Zee richt zich als enige museum in Nederland op beeldhouwkunst. De vorm van het museum is gelijk aan die van een schelp, aan de buitenkant is alleen de beige muur te zien maar binnenin openbaart zich het architectonische museumgebouw. In het museum worden er ongeveer twaalf tentoonstellingen per jaar georganiseerd en voor kids worden er leuke workshops georganiseerd in het museuml Het uitzicht op zee maakt uw bezoek aan het museum uniek.

Museum Beelden aan Zee is goed rolstoeltoegankelijk, er is een lift aanwezig bij de ingang. De tentoonstellingen zijn ook goed rolstoeltoegankelijk, genoeg bewegingsruimte. U kunt een rolstoel lenen tijdens uw museumbezoek. Deze zijn beperkt beschikbaar en dienen van tevoren telefonisch gereserveerd te worden. Er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Er worden regelmatig speciale rondleidingen voor mensen met een visuele beperking georganiseert in het museum. De beelden mogen dan onder begeleiding worden aangeraakt. Hulphonden zijn welkom in het museum. Voor mensen met een verstandelijke beperking kunnen workshops worden georganiseerd. Het museum is prikkelarm. 

Meer weten over Museum Beelden aan Zee? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer leuke uitjes? Neem dan een kijkje in de rubriek Dagje Weg

Museum Beelden aan Zee

Harteveltstraat 1
2586 EL Den Haag
Openingstijden en kosten Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Voor de toegangsprijsen en aangepaste openingstijden, klik op de roze websitebutton.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen