Museum BroekerVeilingTerug naar het overzicht

Bij museum BroekerVeiling kan je varen en veilen bij de oudste doorvaar-groenteveiling ter wereld.
Museum BroekerVeiling is niet zomaar een museum, je vindt hier de oudste veiling ter wereld. Hier is het veilen bij afslag ontstaan. Duik in de geschiedenis en beleef in het binnen- en buitenmuseum hoe een groenteveiling ruim een eeuw geleden verliep.

Veil zelf groente, maak een rondvaart, laat je door over het museum terrein begeleiden door Tuinder Arie via de audiotour, bezoek een expositie, eet lekker in het restaurant, bestel een picknickmand. Strijk neer op een kleedje in het gras of huur een fluisterbootje en geniet van de prachtige omgeving.

Het museum is ook goed toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Zo heeft de rondvaartboot een lift en is er een speciale rolstoelroute die je naar het veilinghuis leidt. Ook zijn er een aantal mindervalide toiletten aanwezig.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Museum BroekerVeiling

Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk
Openingstijden en kosten Dinsdag t/m zondag, van 10.00 tot 17.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Heerlijk een dagje er op uit!

Heerlijk een dagje er op uit!

Heerlijk om er samen met het gezin op uit te gaan. Maar waar kun je heen? Wij van Kidsproof hebben super leuke dagjes uit voor je verzameld waar je samen met je kind onbezorgd van kunt genieten. Klik snel door op de roze button.

Vakantie dagjes uit tips!

Samenwerkingen