Speelnatuur Hompesche MolenTerug naar het overzicht

Duik met rolstoel lekker de speelnatuur in bij dit mooie natuurgebied!
Laat je ouders maar lekker saai op het molenterras zitten, terwijl jij naast de molen lekker de speelnatuur induikt! Hier kun je namelijk heerlijk ravotten met water, zand en modder. Balanceer over boomstammen, bewonder het insectenhotel en nog veel meer!

Een stevig rondgaand pad zorgt ervoor dat je ook met een rolstoel goed mee kunt spelen. De waterpomp is prima te bedienen vanuit de rolstoel, zodat je lekker kan spelen met water, zand en modder. Verder zijn er bij klimstammen houten steunen en steuntouwen aangebracht!

Als de molen open is, kun je van bovenaf bekijken waar je net gespeeld hebt. Want de Hompesche Molen is de hoogste windmolen van Limburg! COOL!

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproofplus.nl heeft alle toegankelijke en lekkere eetgelegenheden voor je op een rij gezet. 

Natuurmonumenten

Noordereinde 60
1243 JJ 's Graveland
Toegankelijkheid en tips Een stevig rondgaand pad zorgt ervoor dat je ook met een rolstoel goed mee kunt spelen. De waterpomp is prima te bedienen vanuit de rolstoel, zodat je lekker kan spelen met water, zand en modder. Verder zijn er bij klimstammen houten steunen en steuntouwen aangebracht! Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen