Speelnatuur TiengemetenTerug naar het overzicht

Een dag vol avontuur bij Speelnatuur Tiengemeten! Hoe ben jij in het wild?
Heb je zin in een ruig dagje uit voor het hele gezin? Met of zonder beperking? Ga op avontuur in Speelnatuur Tiengemeten met meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten!

Voor de kleintjes is er een veilig Ukkie-eiland. Ouders houden makkelijk toezicht, terwijl de peuters en kleuters spetteren op de schildpadfontein of waden door het ploeterbeekje. Is het weer wat minder? Dan kun je lekker schuilen onder het houten paviljoen.

Het terrein is toegankelijk voor kinderen met en zonder een beperking, zodat zij samen met hun vriendjes en vriendinnetjes met water en modder kunnen spelen en avonturen beleven. Er zijn halfverharde paden en alle zintuigen worden aangesproken, met geuren, voelen en geluiden. Een speciale rolstoel voor dit terrein is eventueel beschikbaar. En er staat een picknicktafel waar je ook met een rolstoel aan kunt zitten. De Speeltuinbende heeft deze Speelnatuur getest en goed bevonden!

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: Kidsproofplus.nl heeft ook alle toffe restaurantjes voor je op een rijtje gezet.

Natuurmonumenten

Noordereinde 60
1243 JJ 's Graveland
Toegankelijkheid en tips Rolstoelvriendelijk Openingstijden en kosten Tussen 1 april en 1 november op woensdagmiddag (13.15-16.45 uur) en op zaterdag en zondag (10.15-16.45 uur).
In de vakanties van dinsdag t/m zondag.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen