Ontvang de leukste toegankelijke uitjes & tips voor kinderen met een beperking in je mailbox:

Nee, dank je

Speelnatuur TiengemetenTerug naar het overzicht

Natuurmonumenten

Noordereinde 60
1243 JJ 's Graveland
Toegankelijkheid en tips Rolstoelvriendelijk Openingstijden en kosten Tussen 1 april en 1 november op woensdagmiddag (13.15-16.45 uur) en op zaterdag en zondag (10.15-16.45 uur).
In de vakanties van dinsdag t/m zondag.
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Een dag vol avontuur bij Speelnatuur Tiengemeten! Hoe ben jij in het wild?
Heb je zin in een ruig dagje uit voor het hele gezin? Met of zonder beperking? Ga op avontuur in Speelnatuur Tiengemeten met meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten!

Voor de kleintjes is er een veilig Ukkie-eiland. Ouders houden makkelijk toezicht, terwijl de peuters en kleuters spetteren op de schildpadfontein of waden door het ploeterbeekje. Is het weer wat minder? Dan kun je lekker schuilen onder het houten paviljoen.

Het terrein is toegankelijk voor kinderen met en zonder een beperking, zodat zij samen met hun vriendjes en vriendinnetjes met water en modder kunnen spelen en avonturen beleven. Er zijn halfverharde paden en alle zintuigen worden aangesproken, met geuren, voelen en geluiden. Een speciale rolstoel voor dit terrein is eventueel beschikbaar. En er staat een picknicktafel waar je ook met een rolstoel aan kunt zitten. De Speeltuinbende heeft deze Speelnatuur getest en goed bevonden!

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: Kidsproofplus.nl heeft ook alle toffe restaurantjes voor je op een rijtje gezet.

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Samenwerkingen