Natuurmuseum BrabantTerug naar het overzicht

Ga op een spannende ontdekkingstocht door Natuurmuseum Brabant in Tilburg. Leuk voor groot én klein!
Natuurmuseum Brabant is leuk voor het hele gezin. Niet alleen de permanente, maar ook de wisselende tentoonstellingen zijn een aanrader voor kids van elke leeftijd. Gaaf!

Ga op mammoetjacht en kom onderweg sabeltandtijgers en Neanderthalers tegen. Hou je meer van wolven? Test dan je wolvenkennis in De Ware Wolf, zet een tattoo en twitter mee of de wolf terug moet naar Nederland. Ook leuk word natuuronderzoeker in de OO-zone, waar je met een speciale onderzoekspas allerlei leuke onderzoekjes kunt doen.

Dit museum is ook goed toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Zelf je rolstoel vergeten? Maak gebruik van een leenrolstoel. Ook is er een invalidentoilet, een lift en een speciale parkeerplaats voor kinderen met een beperking aanwezig. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Lekker in het Brabantse op vakantie? Check de toegankelijke en aangepaste vakantiewoningen!

Natuurmuseum Brabant

Spoorlaan 434
5038 CH Tilburg
Openingstijden en kosten Klik door naar de website via de roze button voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Aangepaste vakantiewoningen

Aangepaste vakantiewoningen

We namen een kijkje in de aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Wat waren wij onder de indruk van de sfeer, ruimte en faciliteiten! Wat een fijne plek om op adem te komen. Welk vakantiehuis ga jij kiezen?

Ronald McDonald Vakantiehuizen

Samenwerkingen