Op expeditie in OmniversumTerug naar het overzicht

Ga op expeditie in rolstoeltoegankelijk Omniversum! Geniet van de mooiste films op de enorme koepel.

Wat doe jij deze zomer? Ga je wilde beren spotten in Canada of zwemmen met schilpadden? Wat dacht je van whale watching, of wordt het een expeditie naar de Zuidpool? Beleef de mooiste avonturen in Omniversum in Den Haag! De koepelvullende filmvertoning maakt het écht een beleving, je wordt helemaal meegenomen in de film. Dit toegankelijke uitje is spannend én heel leuk voor kids!

Film Antarctica
Antarctica is een mysterieus land. Er kan bijna niets op deze plek leven, maar toch wonen hier veel vreemde en wonderlijke wezens, zoals zeeolifanten, pinguïns en zeeluipaarden. En het meest opmerkelijke: wat op Antarctica gebeurt, heeft invloed op ons allemaal.

Oceans, our blue planet
Ga met BBC Earth op ontdekkingsreis over de zeven zeeën van onze planeet. Er valt zoveel te zien en ontdekken in onze oceanen. Kom oog in oog met dolfijnen en zee-otters, lipvissen en intelligente octopussen die de show stelen in deze prachtige natuurdocumentaire.

Turtle Adventure
Turtle adventure is het bijzondere verhaal van de Australische groene zeeschildpad Bunji. Tijdens haar spannende avonturen ontmoet Bunji allerlei buitengewone bewoners van de zee. Volg de wereldreis van dit dappere diertje op het reusachtige koepelscherm!

Wild Canada
Het Great Bear Rainforest vormt de thuisbasis voor grizzlyberen, wolven en bultruggen, maar ook voor de zeldzame Spirit beer. Samen met de First Nations-volkeren leven ze al duizenden jaren in dit eeuwenoude landschap.

Rolstoeltoegankelijk
Erg fijn is dat het Omniversum rolstoeltoegankelijk is. Zo beschikt het over een gelijkvloerse ingang naar de zaal. Handig is wel om van tevoren een rolstoel- of mindervalide plaats telefonisch te reserveren. De plaatsen zijn geschikt voor rolstoelen met een maximale breedte van 850 mm.

Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt en leuk is. 

Meer informatie of direct kaartjes reserveren? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Ben jij bijna jarig en zoek je een ideetje voor jouw partijtje? Op de pagina 'Kinderfeestje' vind je een heleboel toegankelijke feestjes, overal in Nederland!

Omniversum

President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
Toegankelijkheid en tips Reserveer een rolstoel- of mindervalide telefonisch via 070 3545454
Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur, op zaterdag en zondag is het Omniversum tussen 10.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar.
Openingstijden en kosten Zie website voor actuele tijden en prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen