Openluchtmuseum ArnhemTerug naar het overzicht

Een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum voelt als een reis terug in de tijd!
Ben je op zoek naar een bijzonder dagje uit? Maak dan een reis door de geschiedenis in het Nederlands Openluchtmuseum! Help bij de verschillende ambachten of steek je handen uit de mouwen op het kindererf.

Natuurlijk is er ook genoeg plek om te spelen. Dat kan op het mooie Zaanse Plein met Oudhollands speelgoed en op het pontje waarmee je de rivier oversteekt. Neem ook eens een kijkje bij een echte bakker, waar lekkere verse krentenbollen kunnen worden gehaald. 

In dit museum houden ze rekening met kinderen die in een rolstoel zitten. Zo is er een speciale rolstoelroute, is de tram door het museum aangepast voor rolstoelen en zijn ook de historische gebouwen goed te bereiken per rolstoel. Ook zijn er tal van invalidentoiletten aanwezig. Hulp- en geleidehonden zijn daarnaast welkom in het museum.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Ben je op zoek naar kleding of accessoires! We hebben webshops verzameld op de Themapagina Meer met aangepaste artikelen!

Openluchtmuseum Arnhem

Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Openingstijden en kosten Zie de website voor de openingstijden, deze zijn afhankelijk van het seizoen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen