Recreatiepark Het RutbeekTerug naar het overzicht

Recreatiepark het Rutbeek, zwemmen en spelen in Twente!
Recreatiepark Het Rutbeek, ga op avontuur! 

Heerlijk zwemmen in de recreatieplas, zonnebaden op de zonneweides, spelen in de speeltuin, wandelen of fietsen op het volledig geasfalteerde pad? Het is allemaal mogelijk! Naast héél veel verschillende activiteiten, worden er ieder jaar ook evenementen georganiseerd.

Om dichtbij uit te kunnen stappen met de rolstoel kun je gebruik maken van poortjes. Hiervoor is een pasje op te halen. Deze poortjes zijn gelegen bij parkeerplaats 1 en 3. Op het terrein is bij zonneweide Groen een invalidentoilet aanwezig. Op iedere parkeerplaats zijn meerdere plekken voor mindervaliden ingericht. Borden, wegwijzers en terreinvoorzieningen worden aangegeven in felle kleuren.

Meer informatie? Klik dan op de roze websitebutton.

Recreatiepark Het Rutbeek

Jacobsrietweg 182
7546 RG Enschede
Toegankelijkheid en tips Tip: Indien u niet in het bezit van een Regio Twentetaxi pas bent, kan er een pasje tegen een borg bij het beheercentrum Waterski Twente of Skicentrum Moser worden opgehaald. Er wordt geen rekening gehouden met allergiën. Openingstijden en kosten Het Rutbeek is alle dagen van het jaar vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen