Rondleiding zintuigenTerug naar het overzicht

In een speelse ontdekkingstocht door het Rijksmuseum, worden je zintuigen op scherp gezet. Kom ontdekken!

Zo fijn! Speciaal voor kinderen en volwassenen met een visuele beperking en hun familie organiseert het Rijksmuseum Amsterdam rondleidingen. Hier gebruik je jouw zintuigen op een andere manier en ontdek je samen al het moois van het museum! 

Stap samen in de Nachtwacht, laad een kanon, poseer als een admiraal en ruik aan de gedekte tafels van de Zeventiende eeuwse stillevens. Een speelse ontdekkingstocht langs hoogtepunten van het Rijksmuseum waarin je zintuigen op scherp worden gezet!

Deze toffe rondleidingen kun je iedere vakantie, op woensdag of voor ieder weekend boeken. Er zijn gratis instaprondleidingen en privérondleidingen voor jouw familie die €30 kosten in totaal, exclusief een kaartje voor het Rijksmuseum. Hulphonden mogen ook mee!

Handig om te weten

Kinderen tot en met 18 jaar mogen gratis in het museum. De begeleider mag gratis naar binnen. Kies bij het boeken voor ‘ander geldig toegangsbewijs’.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik op de roze websitebutton om alvast een voorproefje over de Nachtwacht met het Nachtwachtverhaal te beluisteren! 

Wil je meteen reserveren? Ook dan kun je op de roze websitebutton klikken. 

TIP: Volg jij Kidsproofplus al op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van allerlei toegankelijke tips voor kinderen? 

Rijksmuseum Amsterdam

Museumstraat 1
1071 XX Amsterdam
Openingstijden en kosten Woensdag, zaterdag, zondag en in vakanties
Privérondleiding kost €30,- per groep
kinderen t/m 18 jaar hebben gratis entree
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen