Sport ExperienceTerug naar het overzicht

Laat je kinderen kennis maken met het grote sportaanbod in Rotterdam-Noord en Kralingen-Crooswijk!
Sport Experience Rotterdam
Weet jouw kind nog niet precies welke sport bij hem of haar past? Kom vanaf 19 september naar Sport Experience in Rotterdam en maak kennis met de vele sporten die er zijn in Rotterdam Centrum, Delfshaven, Rotterdam Noord, Kralingen-Crooswijk en Hillegersberg. Van freerunnen, boksen en voetbal tot aan yoga, dans en zelfs rolstoeltennis. Dat wordt een sportieve en leuke dag!

Voor jong én oud
Alle kinderen van 2 t/m 12 jaar, met of zonder beperking, kunnen gratis kennismaken met het sportaanbod van sportaanbieders in de buurt. Even wat praktische informatie: voor sommige sporten moet je je aanmelden. Dit kan via de roze button. Zo hoeven jouw kids hun favoriete sport niet mis te lopen. Ook zie je hier het hele overzicht van alle sporten. Vergeet je sportkleding niet!Meer weten over de Sport Experience? Surf dan naar de website voor alle info, klik hiervoor op de roze button.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de leukste eropuit tips.

Diverse locaties


Rotterdam
Openingstijden en kosten Gratis Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen