Speeltuin de KievitTerug naar het overzicht

Een speeltuin, een kinderboerderij en zwembaden: bij speeltuin De Kievit is een hoop te beleven!
Bij speeltuin De Kievit hebben ze een speelweide die vol staat met uitdagende speeltoestellen. Van trampoline tot kabelbaan van zwembaden tot speelfort. Er is hier genoeg te beleven!

Voor de allerkleinsten is er een peuterhoek met een grote zandbak. Daarnaast is er ook een waterspeelplaats. Door de omheining raak je je kleintje niet snel kwijt.

De speeltuin beschikt over een invalidentoilet en een invalidenparkeerplaats. Deze speciale parkeerplaats vind je vlakbij de ingang van de speeltuin. 

In de speeltuin vind je veel speeltoestellen die speciaal geschikt zijn voor kinderen met een handicap. Zo zijn er enkele schommels waar kinderen liggend in kunnen schommelen. Er is zelfs een waterrolstoel, zodat jouw kind ook lekker in het zwembad van het water kan genieten. Op deze manier willen ze bij speeltuin de Kievit dat ieder kind, met of zonder beperking, zoveel mogelijk speelplezier ervaart.

De speeltuin is getest door de Speeltuinbende en is gesteund door het Gehandicapte Kind!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Benieuwd naar workshops, vakantieactiviteiten en evenementen voor de doelgroep? Check de Themapagina Events!

Speeltuin de Kievit

Wilgenlaan 5
2651 TA Berkel & Rodenrijs
Openingstijden en kosten De speeltuin is open van begin april tot begin oktober. Klik door via de roze button voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend

Hemelvaartweekend

We gaan zo vanuit de meivakantie door naar weer een extra lang weekend met Hemelvaart. Op onze eventspagina kun je volop inspiratie doen wat je allemaal kunt gaan doen deze dagen. En we boffen hoop ik, dat de zon lekker gaat schijnen.

Hemelvaartinspiratie

Samenwerkingen