Speeltuin KitskensbergTerug naar het overzicht

Deze speeltuin met 80 verschillende speeltoestellen, is goed toegankelijk voor mindervalide kinderen.
Op maar liefst 5 hectare grond aan de rand van de stad Roermond vind je Speeltuin Kitskensberg. Deze buitenspeeltuin is een echte natuurspeeltuin en door de vele bomen is het er ook nog eens schaduwrijk. Heerlijk om een zomerdagje door te brengen!

Zo’n 80 verschillende speeltoestellen bieden veel speelplezier en gevarieerde speelomgevingen. Kinderen tussen 2 en 12 jaar kunnen zich hier perfect vermaken. Een ondiep spartelbad zorgt, vanaf een buitentemperatuur van 20 graden, voor verkoeling en het doolhof zorgt voor spanning en fantasie. Ook is er een 12-holes minigolf parcours.

Speeltuin Kitskensberg is goed toegankelijk voor mindervalide kinderen en wordt gesteund door het Gehandicapte Kind. Er zijn diverse aangepaste speeltoestellen zodat alle kinderen samen kunnen spelen. Daarnaast is er een ruim invalidetoilet en een invalideparkeerplaats aanwezig. Vergeet niet om van tevoren een plek voor deze parkeerplaats te reserveren. Ook zijn geleidehonden hier welkom. 

De speeltuin heeft een kantine waar je tosti's en hotdogs kunt bestellen. Neem je liever je eigen eten mee? Dat mag! In de kantine vind je een magnetron waar je gemakkelijk je eigen eten op kunt warmen.

Wil je meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website van Speeltuin Kitskensberg te gaan.

Nog niet uitgespeeld? Ontdek meer speeltuinen en natuurspeelplekken op de Themapagina Dagje Weg!

Speeltuin Kitskensberg

Oude Keulsebaan 150
6045 GB Roermond
Toegankelijkheid en tips Reserveer vooraf een plekje op de invalideparkeerplaats Openingstijden en kosten € 1,25 per kind Klik door naar de website via de roze button voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen