Speeltuin LammerenburgTerug naar het overzicht

Deze toffe speeltuin in Vlissingen is ook voor kinderen met een lichamelijke beperking goed toegankelijk!
Speeltuin Lammerenburg in Vlissingen is een heerlijke speeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar. Speciaal voor de allerkleinste bezoekers vind je er een aparte kleuterhoek. Er is veel zand om lekker in te spelen en te ravotten, en verder kom je er natuurlijk alle bekende speeltoestellen tegen. Ben je gek op vogels? Neem dan een kijkje in de volière en spot ze allemaal!

Tijdens de openingsuren houdt de speeltuinwachter de kinderen goed in de gaten. Wel zo prettig, dan kan jij ongestoord een kopje koffie of thee drinken in het speeltuingebouw.

De speeltuin is in 2019 nog helemaal vernieuwd, waardoor ook kinderen met een beperking zich hier uitstekend kunnen vermaken. Zo zijn er overal door de speeltuin verharde paden aangelegd en vind je er aangepaste speeltoestellen. Er is daarnaast ook een invalidentoilet aanwezig. Fijn! 

Deze speeltuin is goedgekeurd door de speeltuinbende en ambassadeur van Het Gehandicapte Kind!

Zin om je bezoek te plannen? Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Wil je samen op vakantie? Maar ben je op zoek naar een aangepaste vakantieplek? Kijk dan op onze Themapagina Vakantie!

Speeltuin Lammerenburg

Gerbrandystraat 73
4384 ND Vlissingen
Toegankelijkheid en tips Bekijk vooraf of deze speeltuin voldoende faciliteiten heeft voor jouw kindje! Openingstijden en kosten Klik voor de actuele prijzen door naar de website via de roze button. Speeltuin Lammerenburg is van april t/m oktober dagelijks geopend. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen