Stichting HuifbedrijdenTerug naar het overzicht

Maak een ritje met het huifbed door het Veerse bos!
Met speciaal beleerde paarden maak je een ritje met het huifbed door het Veerse bos! 

Stichting Huifbedrijden Walcheren beschikt over een huifbed met paarden, tillift en een speciaal gebouwd laadstation. Hierdoor kun je comfortabel en veilig op het bed worden getild. De koetsiers hebben uiteraard hun koetsiersbewijd behaald. 

Het huifbed bestaat uit een frame met een soort hangmat, waaronder de paarden lopen. De paarden worden bestuurd door menners. Het huifbed is bestemd voor mnesen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, die niet op een paard kunnen zitten. Op deze manier is gebleken dat een half uur rijden met het huifbed goed is voor een half jaar minder rugklachten, een betere doorstroming in het lichaam en heel veel positiviteit! 

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

?Tip: Neem ook eens een kijkje tussen onze toegankelijke vakanties, om er lekker tussenuit te kunnen!

Stichting Huifbedrijden Walcheren

p/a ‘t Singeltje 5
4351 RA Veere
Toegankelijkheid en tips Toegankelijk voor mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking Openingstijden en kosten Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen