Komt het Zien!Terug naar het overzicht

Komt het Zien! maakt theaterbeleving voor kinderen die blind of slechtziend zijn mogelijk.
Bij Stichting Komt het Zien! werken ervaren professionals die theatervoorstellingen en evenementen toegankelijk maken voor kinderen met een visuele beperking. Dit doen zij met hulp van blindentolken en door de juiste apparatuur mee te brengen naar een voorstelling. Jij bepaalt welke voorstelling je wilt bezoeken!

Hoe werkt het?
Een paar dagen voor de voorstelling krijg je thuis een mail toegestuurd. In deze mail staat informatie over het verhaal, de spelers, kostuums en het decor van de voorstelling die je gaat bezoeken. De voorpret begint thuis dus al!

Een uur voor de voorstelling begint maak je kennis met de stemmen van de acteurs. Daarnaast krijg je de kans het decor van dichtbij te bekijken of aan te raken. Daarna krijg je een koptelefoon en ga je op je eigen plek in de zaal zitten. De blindentolk vertelt je tijdens de voorstelling alles wat er te zien is. Zo mis je niks! 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar meer leuke uitjes? We hebben de leukste uitjes voor je op een rijtje gezet op onze themapagina Dagje Weg!

Stichting Komt het Zien

Ds Veenweg 12
8456 HR De Knipe
Toegankelijkheid en tips Voor kinderen met een visuele beperking. Let op! Niet alle voorstellingen uit het aanbod zijn geschikt voor kinderen. Openingstijden en kosten Bekijk de aangepaste voorstellingen via de wesitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weer open!

Weer open!

Wat een goed nieuws zeg, we mogen er weer op uit! Naar musea, binnenspeeltuinen, uiteten en theater. Wat ga jij als eerste kiezen om met de kinderen weer te gaan doen?

Naar de dagjes weg pagina!

Samenwerkingen