Stichting SmilesTerug naar het overzicht

Deze stichting vindt dat kinderen met een beperking vaak een extra glimlach kunnen gebruiken.
Stichting Smiles organiseert evenementen en activiteiten voor kinderen en jongeren met een ziekte, handicap en/of beperking. 

Omdat zij vaak veel te maken hebben met ziekenhuisbezoek, onderzoeken en volwassen zorgen op jonge leeftijd, willen zij hen de kans geven om mee te doen aan activiteiten die voor andere kinderen zo vanzelfsprekend zijn. Daarnaast willen ze hen de kans geven om hun talenten te ontdekken.

Ze proberen de activiteiten die ze organiseren toegankelijk te maken voor ieder kind. Zo organiseerden ze een tijd geleden een workshop duiken voor dove en slechthorende kinderen, waarbij ook gebarentolken in het water aanwezig waren. 

De activiteiten bedenken en organiseren ze zelf en zijn gratis. Op deze manier hopen zij zoveel mogelijk glimlachen te kunnen uitdelen! 

Klik voor meer info en de agenda van komende periode door naar de website via de roze button.

Benieuwd naar toegankelijke uitjes in Nederland? Check de Themapagina Dagje Weg!

Stichting Smiles

Karel Doormanlaan 131
1215 NM Hilversum
Toegankelijkheid en tips De activiteiten zijn gratis. We raden je wel aan vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen