Taka-TukaLandTerug naar het overzicht

Bij natuurspeeltuin Taka-TukaLand in Rotterdam is er plek voor kinderen met en zonder beperking!
Wat is er leuker dan je uitleven in de frisse buitenlucht?! Dat kan in natuurspeeltuin Taka-TukaLand. Je kunt er klimmen op de klimheuvel of lekker rennen door de wilgentunnel. Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuterzone. 

Naast de natuurspeeltuin hebben ze hier ook nog een Taka-TukaTuin. Kinderen met groene vingers zijn dan ook van harte welkom om lekker in de aarde te komen wroeten, te zaaien, te verzorgen en te oogsten.

Door de speeltuin heen vind je speciale paden, waar je met je rolstoel over kunt rijden en daardoor niks hoeft te missen. Ook zijn er rolstoelspeeltoestellen, zodat je ook met een lichamelijke beperking lekker kunt spelen. Kom je ook een keer langs?

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Binnenkort samen op vakantie? Bekijk de Themapagina Vakantie voor aangepaste vakantiewoningen en rolstoeltoegankelijke adressen!

Taka-TukaLand

Cole Porterstraat 400
3069 ZD Rotterdam
Openingstijden en kosten Klik voor de actuele openingstijden door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Nederland!

Zomervakantie in Nederland!

Heerlijk dat het weer zomervakantie is en we weer even lekker kunnen onthaasten en tijd voor het gezin maken. Inspiratie nodig voor een dagje uit? Klik op de roze button!

Inspiratie voor een dagje uit!

Samenwerkingen