Theater KikkerTerug naar het overzicht

Theater Kikker, voor de leukste jeugdvoorstellingen tijdens de vakantie periodes!
Iedere herfst-, kerst- en voorjaarsvakanties worden er spannende, grappige en leuke jeugdvoorstellingen georganiseerd voor verschillende leeftijden. Dans en muziek, humor of spanning het komt allemaal voorbij bij Theater Kikker. En iedereen is welkom, dus neem jouw ouders, vriendjes, vriendinnetjes, opa’s én oma’s gezellig mee!

Lente-Uitjes, Winterkost en Herfststukjes. Een week vol voorstellingen en activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden.

Het Theater is rolstoeltoegankelijk, er is een lift aanwezig en een speciale ingang beneden om met de rolstoel in de zaal te komen. Theater Kikker leent geen rolstoelen, de rolstoelplaatsen in de zaal dien je van te voren te reserveren bij het kopen van de kaarten. Invalidentoiletten zijn aanwezig in de foyer. Je kunt parkeren op drie verschillende plekken met een parkeerontheffing, er zijn twee parkeerplaatsen tegenover het Stadhuis (hoek Korte Minrebroederstraat - Oudekerkhof) en één op het Oudkerkhof t.o. nummer 11. Er is (behalce in de kleine zaal) een ringleiding.

Meer weten over Theater Kikker? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip! Volg ons ook op Facebook!

Theater Kikker

Ganzenmarkt 14
3512 GD Utrecht
Toegankelijkheid en tips Let op: Voor slechtziende is er de mogelijkheid om een plek voor in de zaal te reserveren om het beter te kunnen zien, geef dit bij de kassa of online aan. Voor slechthorende is er in de grote zaal een ringleiding, hier krijg je een ontvangingssetje om het beter te kunnen horen. Dit is niet in de kleine zaal aanwezig, dus let met het reserveren op de zaal. Openingstijden en kosten De kassa van Theater Kikker is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.
De kassa is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 13u00 tot 17u00.

Verschillende tarieven per voorstelling, klik op de roze websitebutton voor meer informatie.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen