Toegankelijke events door héél Nederland!

Toegankelijke events door héél Nederland!

CORONA UPDATE: Check altijd nog even de website van de betreffende organisatie of er wijzigingen of aanpassingen zijn in het programma!

In deze uitagenda vind je de leukste events, festivals en workshops die binnenkort te doen zijn in Nederland. En het fijne, ze zijn allemaal toegankelijk voor kinderen met een handicap of beperking!

Tips van de maand:

Filteropties

Geschikt voor
Leeftijd
Locatie
totaal 35 resultaten
Pagina: 12
totaal 35 resultaten
Pagina: 12

Kind met een beperking? Alle toegankelijke events in Nederland

In deze uitagenda verzamelen we de leukste events, festivals en kinderactiviteiten om dit weekend óf binnenkort te doen met jouw gehandicapte kind. Ook verzamelen we events die specifiek worden georganiseerd voor ouders van een zorgintensief kind.

Denk aan workshops, rondleidingen met een gebarentolk, tentoonstellingen, open dagen, theatervoorstellingen, festivals en andere activiteiten die geschikt zijn voor kinderen met een beperking.

Leuke dingen om te doen met een gehandicapt kind

Op Kidsproofplus.nl vind je evenementen en uitjes die geschikt zijn voor kinderen in een rolstoel, voor dove of blinde kinderen, voor prikkelgevoelige kids, voor verstandelijk gehandicapten en/of voor kinderen met een voedselallergie of luchtwegallergie.

Je vindt hier ook toegankelijke evenementen voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks.