Stenen schilderenTerug naar het overzicht

woensdag 3 mei 2023
Op de rolstoel toegankelijke Pipowagen Camping kun je zelf aan de slag met zwerfstenen!
Pipowagen Camping in Someren-Heide betekent puur genieten! Een heerlijke camping middenin de Brabantse natuur. Met rolstoeltoegankelijke paden en een aangepaste pipowagen!

Workshop stenen schilderen | 6+
Misschien heb je er al ooit van gehoord of zelf wel eens een met de hand beschilderde steen gevonden tijdens een wandeling? Je ziet ze steeds meer, de zwerfstenen. Wanneer je een steen hebt gevonden kun je het volgende doen: je kunt de steen laten liggen, ergens anders neerleggen, zelf bewaren of aan iemand weggeven. Dat mag allemaal! Laat je de steen verder zwerven dan kan een ander de steen weer vinden en beleeft dan hetzelfde geluksmomentje als jij! Zo kunnen veel mensen genieten en wordt wandelen extra leuk!

Wil je zelf ook eens stenen schilderen? Bij de Pipowagen Camping staan er verschilldende workshops op het programma! Eerst krijg je uitleg over de werkwijze. Daarna ga je aan de slag met zelf uitgezochte stenen.

Voor alle schildersmaterialen en stenen wordt gezorgd en er zijn voorbeelden aanwezig. Aan het einde van de middag kun je dus een paar mooie eigen creaties mee naar huis nemen! Voor koffie, thee, ranja en iets lekkers wordt ook gezorgd.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Leuke en toegankelijke uitjes op een specifieke datum vind je in de rubriek Events! 

Pipowagen Camping

Kerkendijk 41
5712 ES Someren-Heide
Openingstijden en kosten Woensdag 3 mei 2023 van 13.30 uur – 16.30 uur.
Woensdag 19 juli 2023 van 13.30 uur – 16.30 uur.
Zaterdag 29 juli 2023 van 13.30 uur – 16.30 uur.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen