Mega Wandel MarathonTerug naar het overzicht

zaterdag 25 mei
Schrijf je in, laat je sponsoren en wandel mee langs bijzondere locaties in Arnhem!
Een onvergetelijke dag voor jong en oud. Op zaterdag 25 mei kun je weer een prachtige route langs bijzondere plekken in Arnhem wandelen. Op het oergezellige start/finishterrein op Sportcentrum Papendal is van alles te beleven. Je kan kiezen uit vier routes: van 4 km, 10 km, 21 km en 42 km. Ook toegankelijk voor rolstoel en running frame.

De Mega Wandel Marathon is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Met jouw deelname draag je eraan bij dat kinderen met een handicap kunnen meedoen in speeltuinen, op school en bij sportclubs en zich niet meer eenzaam voelen. Doe je mee?

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie en aanmelden! Of check vast de aftermovie van 2023:Benieuwd naar handige tips voor gehandicapte kinderen? Kijk eens op de Kidsproof pagina Zorg!

Stichting het Gehandicapte Kind


Toegankelijkheid en tips 4 verschillende routes (van 4km, 10km, 21km en 42km) Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen