Speel-o-theek Tuf-TufTerug naar het overzicht

Bij Speel-o-theek Tuf-Tuf in Utrecht leen je speelgoed voor kinderen met een beperking!

Spelen is leuk en leerzaam. Helaas is geschikt speelgoed vinden vaak lastig en duur. Bij speel-o-theek Tuf-Tuf in Utrecht vind je speelgoed dat speciaal geselecteerd is voor kinderen met een beperking. Je kunt het bij speel-o-theek Tuf-Tuf lenen. Zo ontdek je welk speelgoed jouw kind stimuleert en ondersteunt.

Kinderen vinden spelen leuk, zowel samen als alleen. Door te spelen leert een kind de omgeving kennen, ontdekt het eigen mogelijkheden en wordt het geprikkeld om verder op onderzoek uit te gaan. Soms is het alleen moeilijk om geschikt speelgoed te vinden. Speel-o-theek Tuf-Tuf biedt speelgoed aan voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een lichamelijke of verstandelijke beperking, een langdurige ziekte en leerlingen van het speciaal onderwijs. 

Er is een grote keuze aan aangepast speelgoed en basismaterialen waar kinderen plezier aan kunnen beleven. Veel speelgoed is er in verschillende uitvoeringen, zodat kinderen steeds weer met iets 'nieuws' kunnen spelen. 

Handig: Een lidmaatschap tot en met december 2021 is er vanaf €7,- en broertjes en zusjes zijn ook welkom om iets leuks te lenen! 

Wat kan je hier lenen?
Je hebt hier een ruime keuze aan speelgoed. Van snoezelmateriaal tot speelgoed dat het geheugen, de concentratie en de fijne motoriek stimuleert en van visueel aantrekkelijk speelgoed tot interactief speelgoed.

Tip: Combineer een bezoekje aan Speel-o-theek Tuf-Tuf met één van deze toegankelijke speeltuinen in Utrecht!

Klik voor meer info op de roze websitebutton!

Binnenkort een verjaardag te vieren? Neem eens een kijkje op onze Themapagina Feestjes!

Speel-o-theek Tuf-Tuf

Koningsweg 2
3582 GE Utrecht
Openingstijden en kosten Woensdag van 9.30 tot 11.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen