Mega Wandel MarathonTerug naar het overzicht

zaterdag 13 mei 2023
Schrijf je in, laat je sponsoren en wandel mee voor kinderen met een handicap!
Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen - dat is het ideaal van Stichting het Gehandicapte Kind. Met hulp van donateurs en vrijwilligers dragen ze bij aan honderden projecten die ervoor zorgen dat kinderen met een handicap kunnen spelen, leren en sporten. 

Op zaterdag 13 mei 2023 kun jij je steenje bijdragen! En niet zomaar, maar tijdens een super gave Mega Wandel Marathon. Je wandelt langs bijzondere locaties en langs de route is van alles te beleven. Je bepaalt zelf je afstand, alle routes zijn ook toegankelijk met een rolstoel en running frame.

Wandel mee en laat je sportieve uitdaging sponsoren. Zo draag jij eraan bij dat kinderen met een handicap mee kunnen doen in de speeltuin, op school en de sportclub.Klik voor meer info over de Mega Wandel Marathon op de roze button!

Benieuwd naar handige tips voor gehandicapte kinderen? Kijk eens op de Kidsproof pagina Zorg!

Stichting het Gehandicapte Kind


Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen