Kinderfeestjes & workshopsTerug naar het overzicht

HappyNest-activiteiten, gezellige kinderfeestjes, activiteiten en workshops toegankelijk voor iedereen!
HappyNest-activiteiten voor kinderfeestjes, activiteiten en workshops! Happy-Nest wil voor iedereen toegankelijk zijn en het liefst op verschillende vormen, denk hierbij aan een verstandelijke beperking of ADHD. Maar ook voor kids met een andere beperking, wil HappyNest toegankelijk zijn! Alles is mogelijk in overleg.


Laat jouw fantasie en creativiteit de vrije loop en kom gezellig knutselen, tekenen of schilderen. Wil jij liever een stoer en actief kinderfeestje? Dat kan ook! HappyNest wil voldoen aan jouw wensen en past zich volledig aan! Naast kinderfeestjes ben je bij HappyNest ook op het juiste adres voor leuke activiteiten en kinderworkshops.

Kom gezellig langs samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes. De nieuwe locatie is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van een mindevalidentoilet. Is het voor jou niet mogelijk om langs te komen? Geen probleem, dan komt HappyNest naar jou toe, zij geven ook kinderfeestjes op locatie of bij jou thuis. Tot snel! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Onbezorgd genieten, de leukste dagjes uit voor kids met een beperking vind je in de rubriek Dagjeweg! 

HappyNest-activiteiten

Daalseweg 148
3555 SW Utrecht
Toegankelijkheid en tips De nieuwe locatie is geheel rolstoeltoegankelijk, alles is gelijkvloers en de locatie is voorzien van een mindervalidentoilet. Openingstijden en kosten Neem contact op voor afspraken en kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen