Ontvang de leukste toegankelijke uitjes & tips voor kinderen met een beperking in je mailbox:

Nee, dank je

Cupcakes & taarten feestjeTerug naar het overzicht

Altijd Taart!

Buurtsdijk 5
3829 DM Hooglanderveen
Toegankelijkheid en tips Voor dit kinderfeestje is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Zie voor meer informatie de website via de website button Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Altijd Taart! organiseert creatieve bakkersfeestjes, speciaal voor kinderen met een beperking.
Altijd Taart! organiseert workshops voor kinderen met een beperking of een handicap, ideaal voor een kinderfeestje! Je kunt ervoor kiezen om ze thuis uit te nodigen, maar het is ook mogelijk om je verjaardag buitenshuis te vieren. 

Tijdens zo'n workshop krijgen de kinderen eerst uitleg over wat ze gaan maken en de materialen die ze gebruiken. Daarna gaan ze aan de slag met het maken van hun eigen cupcakes of boltaart, afhankelijk van het arrangement. Gedurende de 2,5 uur durende workshop krijgen de kinderen tips en trucs om hun creaties nog mooier te maken. Aan het einde van de middag wordt er een foto gemaakt van het eindresultaat en krijgt iedereen zijn of haar creatie mee naar huis. 

Wist je dat je er ook voor kunt kiezen om het kinderfeestje uit te breiden en na afloop lekker samen pannenkoeken kunt eten? 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Tip: En benieuwd naar meer leuke kinderfeestjes voor de doelgroep? We hebben ze verzameld op de themapagina Kinderfeestjes!

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Samenwerkingen