Cupcakes & taarten feestjeTerug naar het overzicht

Altijd Taart! organiseert creatieve bakkersfeestjes, speciaal voor kinderen met een beperking.
Altijd Taart! organiseert workshops voor kinderen met een beperking of een handicap, ideaal voor een kinderfeestje! Je kunt ervoor kiezen om ze thuis uit te nodigen, maar het is ook mogelijk om je verjaardag buitenshuis te vieren. 

Tijdens zo'n workshop krijgen de kinderen eerst uitleg over wat ze gaan maken en de materialen die ze gebruiken. Daarna gaan ze aan de slag met het maken van hun eigen cupcakes of boltaart, afhankelijk van het arrangement. Gedurende de 2,5 uur durende workshop krijgen de kinderen tips en trucs om hun creaties nog mooier te maken. Aan het einde van de middag wordt er een foto gemaakt van het eindresultaat en krijgt iedereen zijn of haar creatie mee naar huis. 

Wist je dat je er ook voor kunt kiezen om het kinderfeestje uit te breiden en na afloop lekker samen pannenkoeken kunt eten? 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Tip: En benieuwd naar meer leuke kinderfeestjes voor de doelgroep? We hebben ze verzameld op de themapagina Kinderfeestjes!

Altijd Taart!

Buurtsdijk 5
3829 DM Hooglanderveen
Toegankelijkheid en tips Voor dit kinderfeestje is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Zie voor meer informatie de website via de website button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Fam Andringa6-10-2019 11:35:02

Gaby is iemand die in mogelijkheden denk! 10 kinderen van de mytylschool hebben allemaal een prachtige taart gemaakt. Onze dochter heeft nog nooit zo’n leuk feestje gevierd!

Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen