Boerderijcamping De BeijaarTerug naar het overzicht

Beleef een gezellige middag, overnachting of kinderfeestjes bij Boerderijcamping De Beijaartshoeve!
Boerderijcamping De Beijaartshoeve is een fijne en toegankelijke camping om te overnachten maar tegelijkertijd een zorgboerderij en een kinderboerderij. Kom je eens gezellig langs op de boerderij in Woensdrecht!?

De camping beschikt over 14 plaatsen, dit zorgt ervoor dat het een kleine en rustige plek is voor kinderen met een beperking. De camping wordt een aantal weken per jaar op gezinnen met een kind tot 18 jaar met een verstandelijke beperking gericht. Hierbij kun je denken aan een paar uur professionele begeleiding en animatie. Buiten deze weken is iedereen, ook zonder kind met een verstandelijke beperking welkom. Naast de camping zijn er verschillende dieren te bewonderen op de kinderboerderij, waar je overigens ook leuke kinderfeestjes kan geven! Een ponyfeestje en een rondje in de huifkar. Het is mogelijk om een ezelswandeling te maken en in de omgeving van de boerderij is er voor kids en volwassenen ook genoeg te doen.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Boerderijcamping De Beijaartshoeve

Dorpsstraat 51
4634 TN Woensdrecht
Toegankelijkheid en tips Alle accommodaties zijn gelijkvloers en op de camping is er een invalidentoilet en douche aanwezig. Openingstijden en kosten Voor prijzen, tijden en reserveringen klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen