Bureau van de GlimlachTerug naar het overzicht

De clowns Pum en Dot geven graag een improvisatieshow weg bij jou thuis, ideaal voor een kinderfeestje!
Bureau van de Glimlach geeft specialistische aandacht aan kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit doen zij door middel van hun spel als contactclown. 

Contactclowns zien ‘het publiek’ als de hoofdpersoon en presenteren zich met improvisaties die vooral gericht zijn op interactie met elkaar. Het is dan ook niet zo dat ze werken met vaste acts of een optreden waarvoor iedereen klaar moet zitten. De clowns van Bureau van de Glimlach komen bij jou thuis op bezoek en spelen in op wat er om hen heen gebeurt. Ideaal voor een kinderfeestje! 

Tijdens een voorstelling maken de clowns gebruik van liedjes, muziek en allerlei attributen, en spelen ze in op de reacties van de kinderen. Het doel is om de zintuigen van de kinderen te activeren en onderling contact te stimuleren. 

Meer weten? Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem een kijkje in de rubriek Uiteten voor kindvriendelijk én toegankelijk restaurantjes voor kinderen met een handicap en/of voedselallergie! 

Bureau van de Glimlach


Toegankelijkheid en tips Voor dit kinderfeestje is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Zie voor meer informatie de website via de website button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen