Circus op je feestje!Terug naar het overzicht

Circus Kiko verzorgt graag workshops voor speciale kinderen, ideaal voor een kinderfeestje!
Circus Kiko is gespecialiseerd in het geven van workshops aan kinderen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige handicap, met leer- communicatie- of gedragsproblemen, autisme, pdd-nos of adhd en/of psyciatrische stoornissen. Speciaal voor verjaardagsfeestjes hebben ze de circusworkshop ontwikkeld, leuk! 

Tijdens de circusworkshop leer je niet alleen jongleren met ballen, ringen en kegels, maar ook met sjaaltjes, Chinese borden en flowersticks. Het is ook mogelijk om je feestje uit te breiden met akrobatiek, koordddansen, pedalo's, skatebikes en/of een clownsfiets. 

Natuurlijk laat Kiko ook de nodige coole trucs zien en als je dat wilt sluit je de dag af met een voorstelling waarin je de geleerde trucs laat zien in een circusshow, met je ouders als hooggeëerd publiek! 

Circus Kiko gaat graag uit van de mogelijkheden die wel kunnen, in plaats van te focussen op wat niet kan. In overleg wordt het programma dan ook geheel afgestemd op de kinderen die meedoen. Naast dat de kinderen worden uitgedaagd om hun hun grenzen te verleggen, samen te werken en hun motorische vaardigheden te trainen, is de circus workshop natuurlijk ook gewoon heel erg leuk! 

Klik voor meer info door naar de website via de website button!

Tip: En benieuwd naar meer leuke kinderfeestjes voor de doelgroep? We hebben ze verzameld op de themapagina Kinderfeestjes!

Circus Kiko


Toegankelijkheid en tips Voor dit kinderfeestje is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Zie voor meer informatie de website via de website button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Daarom hebben wij allerlei toegankelijke adresjes en uitjes voor je verzameld. Check onze Dagje Weg-Pagina vol fijne tips!

Heel veel inspiratie!

Samenwerkingen